16.8.2021 14:34
Simmis Wanda ry

Hakunilan uimahalli avattu remontin jälkeen

Ilouutisia seuran toiminnalle - Hakunilan uimahalli on jälleen avattu käyttöön kokonaisuudessaan ison altaan remontin jälkeen. Osa uimareistamme pääsi jo viime viikolla testaamaan uutta teräsallasta ja kokemukset olivat lupaavia. Tänään päästään aloittamaan syyskausi täysipainoisesti kaikkien valmennusryhmien osalta ja näillä näkymin myös kurssitoiminta starttaa ensi viikonloppuna.

Hakunilan uimahalliremontin valmistuminen palauttaa kurssikalenterin entiselleen, eli jatkamme SiWa-Sammakon uimakursseilla sekä Tikkurilassa että Hakunilassa ja myös vesijumppia saadaan taas lisää, kun Hakunilankin jumpat käynnistyvät. Pienen epävarmuuden kauden suunnitelmiin tuo tietenkin edelleen vallitseva korona-tilanne, mutta olemme toiveikkaita ja luotamme edelleen hyvin suunniteltujen varotoimien voimaan.

Kaikessa toiminnassa noudatamme annettuja terveysturvallisuusohjeita turvaväleistä ja käsihygieniasta. Kaikissa halleissa on valmentajien/kurssiohjaajien toimesta tarjolla käsidesiä ja suosimme edelleen maskin käyttöä altaan ulkopuolella. Olemme myös varautuneet muuttamaan toimintaamme lyhyelläkin varoitusajalla, mikäli viranomaiset tai Vantaan kaupunki meiltä sitä edellyttää.

Nyt kuitenkin iloitsemme Hakunilan uimahallin remontin valmistumisesta ja toivotamme uimareillemme iloista paluuta "kotiin"!