27.8.2021 10:14
Simmis Wanda ry

Seuratuotteiden kauden aloitus kampanja -15%!

ALTAALLE.com myöntää ylimääräisen 15% alennuksen kaikista seuratuotteista kampanja-aikana 5.9.2021 saakka

Onko seurapaitasi jäänyt kesätauon aikana pieneksi vai puuttuuko sinulta vielä seurapaita kokonaan? Rispaantuuko reppusi? Kaipaatko paidan kaveriksi shortseja tai hupparia? Odottavatko kannustusjoukot innolla syksyn kisoja ja katsomokannustusta?

Syyskauden aloituksen kunniaksi saamme yhteistyökumppaniltamme lisäedun seuratuotetilauksiin. Kampanja-aikana tilattuihin tuotteisiin tulee lähtöhintaan 15% alennus - ja loppusummasta saat vielä normaalin seura-alennuksen 20% seuran alennuskoodilla SiWa2020.

Seurapaidat ja muut varusteet uimareiden lisäksi myös kannatusjoukoille!
Tästä seuratuotteiden verkkokauppaan

Seuratuotteiden valikoimasta löydät mm.:

  • seurapaitoja (myös nimikointimahdollisuus!)
  • huppareita (vetuketjulla ja ilman - naisten, miesten ja lasten mallit)
  • shortseja (unisex- ja lasten bermudat sekä naisten lyhyet shortsit)
  • seurareppu

Varsinaisten seuratuotteiden lisäksi sivulta löytyy myös linkin takaa SiWan valmennustiimin valikoimat harjoitusvälineet (snorkkelit, räpylät, pullarit, lättärin, ym.). Nyt on hyvä hetki tarkistaa varusteiden kunto ja tehdä tarvittavat hankinnat syyskautta varten.

Seuratuotteiden listalla näkyy mallikuvat myös SiWa Parkasta ja nimikoiduista seuralakeista, joista tehdään yhteistilaukset hieman myöhemmin syksyllä, mikäli kysyntää on.

Hinnoittelu

Verkkokaupassa näkyvä hinta sisältää seuran logopainatukset ja on ns. bruttohinta, eli saat sivuilla näkyvistä hinnoista vielä seura-alennuksen -20% v, kun muistat antaa kassalla seuran alennuskoodin: SiWa2020. Alennus koskee kaikkia verkkokaupan tuotteita. Ja nyt 5.9.2021 saakka siis vielä 15% lisäalennus!