19.8.2021 07:49
Simmis Wanda ry

Toiminnan rajoitukset 20.8.-12.9.2021

Vantaan kaupunki on eilen julkaisemassaan tiedotteessa linjannut tilojen käytöstä seuraavaa:

Toimintaa kaupungin tiloissa voidaan jatkaa 20.8.-12.9.2021 rajoitetusti edellyttäen, että AVI:n antamat määräykset toiminnassa toteutuvat ja toiminnan järjestäjä. on toimitettava päivitetty terveysturvallisuussuunnitelma.

AVI:n tiedote 12.8.2021
AVI:n tiedote 13.8.2021
AVI:n tiedote 18.8.2021

Simmis Wandan toiminta jatkuu lähes normaalisti

Valmennusryhmien toiminta jatkuu aiempien toimintaohjeiden mukaisesti. Jaamme päivitetyt toimintaohjeet valmennusryhmille vielä erikseen myClubissa ja sähköpostitse. Jokaiseen harjoituskertaan on ilmoittauduttava ja harjoituksiin tultaessa on omaa vuoroa odotettava sovitussa paikassa, jotta voidaan välttää kontaktia muihin ryhmiin. Jokainen 12v täyttäyt käyttää kasvomaskia harjoituksiin tullessaan ja sieltä poistuessaan uimahallin yleisissä tiloissa. Vain omat harjoitusvälineet käytössä.

Kurssitoiminta päästään aloittamaan suunnitelmien mukaan tulevana viikonloppuna. Kursseille ilmoittautuneille lähetetään erikseen myClubissa ja sähköpostitse kurssikirje, jossa käydään läpi myös nämä rajoitustoimien vaatimat erityisjärjestelyt. Jokainen kurssi käsitellään omana ryhmänä ja ohjataan puku- ja pesutiloissa omille alueilleen. Saattajat eivät pääse uimahallin sisätiloihin, vaan kaikki toiminta hallilla tapahtuu ohjaajien valvonnassa.