26.8.2021 11:05
Vesiliikunta

Vesijumpat alkavat!

Pitkästä aikaa pääsemme aloittamaan myös vesiliikuntaryhmät ensi viikolla (vko 35).

Sen verran vielä poikkeusolot meitä koettelevat, että toistaiseksi vesijumppiin ei myydä lainkaan kertamaksullisia paikkoja, vaan ryhmät toteutetaan vain koko kaudeksi ilmoittautuneille. Myös ryhmäkokoja on jonkin verran pienennetty, jotta pystymme paremmin turvaamaan mahdollisuuden turvaväleihin. Kausipaikkoja on vielä jäljellä - etenkin Hakunilassa aloittaviin ryhmiin!

Alkusyksystä pyritään vesiliikuntaryhmien ohjelmat toteuttamaan ilman apuvälineitä oman kehon vastusta hyödyntäen. Muokkaamme toimintamallejamme tilanteen mukaan - seuraamme jatkuvasti sekä AVIn että Vantaan kaupungin ohjeistuksia. Välineitä otamme taas myöhemmässä vaiheessa käyttöön, kun se koetaan turvalliseksi.

Vain terveenä mukaan!

Sekä itsesi että muiden osallistujien terveysturvallisuuden huomioiden vesiliikunta on hyvä tapa huolehtia omasta kunnosta ja liikkuvuudesta. Tulethan mukaan vain täysin terveenä! Halliin tullessa ja sieltä poistuttaessa on maskin käyttö suositeltavaa - huolehdithan myös turvaväleistä ja käsihygieniasta!

Ryhmissämme on mukana paljon riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä sekä henkilöitä, joille vesiliikunta on yksi harvoista mahdollisuuksista huolehtia omasta hyvinvoinnista - haluamme turvata tämän mahdollisuuden jatkossakin.