24.1.2022 18:29
Simmis Wanda ry

AVI:n asettamien uusien rajoitusten vaikutukset seuran toimintaan

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on viime perjantaisella päätöksellään jatkanut Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin rajoituksia kahdella viikolla eteenpäin 7.2.2022 saakka. Uimahallit pysyvät siis edelleen suljettuina ja toimintaa päästään järjestämään vain 2003 syntyneille ja sitä nuoremmille.

Tästä johtuen toimintaamme tulee seuraavia muutoksia:

  • SiWa-Sammakon uimakurssien aikuisten kurssit ja perheallas peruuntuvat kokonaan kevään ensimmäisestä kurssijaksosta. Mukaan ilmoittautuneiden ilmoittautumiset on siirretty seuraavalle kurssijaksolle 20.3.2022 alkaen - ilmoittautuneille on tiedotettu muutoksista sähköpostitse.
  • Vantaan aikuisten kurssien aloitus siirtyy viikolla eteenpäin - uusi aloituspäivä on to 10.2.2022. Ilmoittautuneille on viestitty muutoksista sähköpostitse ja kurssien aikataulu on muokattu myClubiin tulevia ilmoittautumisia varten
  • Vesiliikunnan kevätkauden aloitus siirtyy kahdella viikolla eteenpäin - uusi aloitusoäivä on 8.2.2022. Kaikille kausipaikalle ilmoittautuneille on tiedotettu muutoksista sähköpostitse (tai tekstiviestein). Näillä näkymin kausi saadaan toteutettua täysimittaisena, mikäli uusia viivästyksiä ei tule.
  • Masters- ja TriMasters-valmennusryhmien kausi pääsee alkamaan aikaisintaan ti 8.2.2022.