1.2.2022 09:59
Simmis Wanda ry

Uimahallit avasivat ovensa ja myös aikuisten harjoittelu käynnistyy!

Vantaan kaupungin tiedotteen linkki päivitetty tarkennettuun tiedotteeseen (mukana ohjeet tilojen käyttäjille)

AVIn päätöksen mukaisesti rajoitusten purku liikuntatiloissa on alkanut. Uimahallit Vantaalla avasivat ovensa tänään ja myös seuran aikuisille suunnattu toiminta käynnistyy asteittain.

Masters-valmennusryhmät:

Kausi käynnistyy valmentajan erikseen ilmoittaman aikataulun mukaisesti mahdollisimman pian. Aiemmin sovitut harjoitusvuorot ovat jälleen masters-uimareiden käytössä normaalisti.

Vesiliikuntaryhmät ja aikuisten kurssitoiminta

Vesiliikuntaryhmät käynnistyvät viimeisimmän muutosviestin mukaisesti tiistaina 8.2.2022. Kausi jatkuu vahvistettujen aikataulujen mukaisesti toukokuun puolelle, eli kausi toteutetaan täysimääräisenä. Aikuisten kurssit alkavat aiemmin ilmoitetun aikataulun mukaisesti.

Vapaat paikat aikuisten kursseille ja vesiliikuntaryhmiin löydät Kurssit-sivultamme!

Muistetaan terveysturvallisuus kaikessa toiminnassa!

Kaikki aiemmin viestimämme ohjeistukset terveysturvallisuuden suhteen ovat edelleen voimassa. Tulethan edelleen mukaan vain täysin terveenä ja huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä mahdollisuuksien mukaan! Vantaan liikuntatiloissa on edelleen voimassa myös vahva suositus kasvomaskin käytöstä - edellytämme seuran toimintaan osallistuvilta kaupungin suositusten noudattamista!

Lue lisää tilojen avaamisesta Vantaan kaupungin tiedotteesta