27.10.2022 13:54
Simmis Wanda ry

Korson uimahalli suljettu toistaiseksi putkirikon vuoksi - päivitettyä tietoa 1.11.2022!

Korson uimahallissa on havaittu vuoto, jonka johdosta halli on suljettu toistaiseksi. Odotamme lisätietoja korjaustöiden aikatauluista Vantaan kaupungilta.

Toiminta, johon Korson uimahallin sulkeminen vaikuttaa:

  • Valmennusryhmien harjoitukset: kaikki harjoitusvuorot Korsossa on toistaiseksi peruttu tai siirretty muihin halleihin. Muutoksista tiedotetaan ryhmäkohtaisesti.
  • Korson vesijumpat tiistai-iltaisin on toistaiseksi peruttu - tiedotamme ryhmiin kausipaikan ostaneita tarkemmin, kun saamme kaupungilta lisätietoja.
  • Lauantain naisten ja tyttöjen uimakoulut on toistaiseksi peruttu - tiedotamme osallistujille uusista aikatauluista heti, kun saamme kaupungilta lisätietoja.
  • Keskiviikon Sporttia Kouluille -uintikerho on toistaiseksi peruttu - tiedotamme osallistujille jatkosta tarkemmin heti, kun saamme kaupungilta lisätietoja.

Päivitämme tähän uutiseen tietoja korjaustöiden aikatauluista sitä mukaa, kun sitä saamme.

PÄIVITYS 31.10.2022:

Korjaustyöt ovat edenneet hyvin ja tällä hetkellä käynnissä on altaan täyttö ja veden lämmitys. Alustavan arvion mukaan uimahalli avataan keskiviikkona 2.11. tai torstaina 3.11.2022. Tiistain vesijumpat 1.11.2022 on siis peruttu ja tiistain valmennusryhmien harjoitusvuorot on siirretty muualle - näistä muutoksista on tiedotettu osallistujia erikseen. Keskiviikon uintikerhon tilanteesta tiedotetaan tarkemmin tiistain aikana.

PÄIVITYS 1.11.2022:

Korson uimahalli avataan jälleen keskiviikkona 2.11.2022. Veden lämpeneminen kestää vielä tovin - odotuksena keskiviikko-iltapäivään noin +24-25 astetta. Keskiviikon Sporttia Kouluille -uintikerho järjestetään normaalisti alhaisemmasta veden lämpötilasta huolimatta ja valmennusryhmien harjoitusvuorot palaavat normaaliin keskiviikosta alkaen.