2.6.2023 20:04
Kurssit

SiWa-Sammakon uudistuneet uimakurssit

Kurssiuudistusta on Simmis Wandassa suunniteltu vuoden ajan ja sen toteuttaminen on nostettu seuran tämän vuoden toimintasuunnitelmassa myös painopistealueeksi. Kehitystyössä olemme huomioineet sekä ammattitaitoisilta ohjaajiltamme että ennen kaikkea kurssiasiakkailtamme tulleen palautteen. Olemme myös pyrkineet kuulemaan lasten/nuorten valmennusryhmien valmentajia, jotta varmistamme katkeamattoman polun pitkäkestoisempaan uintiharrastukseen.

Kehitystyössä olemme keskittyneet miettimään, miten ratkaisemme yleisimmät murheet - liian sitovat oppimistavoitteet lyhyessä ajassa, kurssitasojen kertaamisen tarpeet, ohjaajien kiireen tunnun opetuksessa ja seuraavalle kurssitasolle ilmoittautumisen haasteet. Jatkossa SiWa-Sammakon uimakurssit ovat pidempiä koko kauden (syksy/kevät) kestäviä kokonaisuuksia ja lisäksi olemme muokanneet kurssien sisältöjä ja tavoitteita siten, että tasolta toiselle siirtyminen käy sujuvasti ja että arvioitavat asiat palvelevat lopullista tavoitetta - vahvaa uimataitoa ja uinnin ilosta nauttimista.

Kurssiuudistuksen ensimmäinen vaihe - lasten ja nuorten kurssikokonaisuus - on nyt valmis ja syksyn 2023 kurssit avataan julkiseen myyntiin maanantaina 5.6.2023 klo 10:00. Tarkemmat kurssikuvaukset voit lukea kotisivujemme seuran oman kurssipolun sivulta.

Aikuisten kurssit julkaisemme myöhemmin kesällä, mutta aikuisten sunnuntaivuoron voimme jo vahvistaa tulevan molempiin halleihin - uutuutena siis myös Tikkurilaan!

Lue lisää uudistetuista kursseista ja ilmoittaudu mukaan!